bg ru ua
Начало > Новини > Документната система M-Files от ФТС Груп в три от водещите банки в Грузия

Документната система M-Files от ФТС Груп в три от водещите банки в Грузия

06.02.2018

Всички банки произвеждат огромно количество хартиени документи, по-голямата, част от които носят и някакъв подпис - всички те трябва да бъдат сканирани, организирани и управлявани стриктно. Три от водещите банки в Грузия избират да внедрят и използват документната система M-Files от ФТС Груп.

Сред основните критерии при избора на документна система са били бързото внедряване и лесната работа с избраното приложение, както и постигането на по-голям контрол над документите. Не на последно място е изискването за гъвкавост на документанат система, както и възможността лесно да се адаптира и да отговаря на изискванията на различните отдели в банката. След внимателно проучване нa няколко документни системи и трите банки предпочитат решението M-Files.

Bank of Georgia е водещата банка в Грузия - с над 1/3 пазарен дял от общите активи, размер на отпуснатите кредити, депозити на клиенти в страната и др. Банката обслужва приблизително 1 милион клиентски сметки посредством своята добре развита клонова мрежа в Грузия, която включва 194 банкови клона и над 479 банкомата. Bank of Georgia използва системата за управление и архивиране на доументи M-Files в цялата си структура от няколко хиляди служителя.

Bank Constanta предоставя висококачествени и лесно достъпни финансови услуги на десетки хиляди клиенти чрез своите 42 клона в цяла Грузия, като 12 офисите на банката са разположение в столицата Тбилиси.

TBC Bank печели наградата „Най-добра банка в Грузия за 2012г.“ след номинация от страна на Euromoney, Global Finance и EMEA Finance Magazine.

Системата за управление на документооборота M-Files трансформира начина, по който банкитеуправляват, съхраняват и споделят информация с помощта на уникален базиран на метаданни подход, който организира и обработва съдържанието.

Хиляди компании от над 105 страни използват M-Files, за да подобрят ефективността и качеството в своята организация и да гарантират съотвествие с необходимите за различните индустрии регулации и стандарти.

За допълнителна информация за документната система M-Files можете да ни потърсите на тел.: 02/ 818 36 63 или изпратете запитване на info.bg@fts-eu.com

Клиенти