bg ru ua

CEO / Управител

За да създавате и ръководите визията, стратегията и културата на една компания се изисква бързо да вземате добри и информирани решения. M-Files помага на организацията ви да се превърне в добре работещата структура, която мечтаете да бъде.

ПОЛЗИ

 • Намирате правилната информация незабавно, за да вземате по-информирани решения.

Понякога да намерите документа, който търсите в точния момент ви се струва „мисия невъзможна“. Къде беше съхранен този документ? Кой последен е редактирал документа?
Ами, ако това няма значение?

M-Files премахва хаоса на традиционното организиране в папки и файлове, а организира съдържанието на принципа „какво е“, така няма да ви се налага да помните къде е съхранена дадената информация или коя версия е последна.

 • Цялата информация е свързана, така се фокусирате върху повече нови неща

Комуникацията е ключова във всяка връзка и вашият бизнес софтуер не прави изключение. M-Files „пасва“ идеално на вашата CRM, ERP или друга бизнес система за управление, създавайка единна точка на достъп до информацията във вашия бизнес. Това означава, че всички във вашата компания, включително и вие – можете да намирате и използвате важна информация, без значение къде е съхранена.

 • Без помощ от ИТ специалисти

M-Files осигурява необходимите инструменти да управлявате всичко в системата сами, без да разчитате на помощта на ИТ специалисти.

 • Улеснявате служителите си

Най-голямото предизвикателство, когато избирате да внедрите нова софтуерна система е да накарате всички в организацията да я използват. С M-Files, реакцията на потребителите не е проблем, защото тя се адаптира към начина ви на работа. Управлявате документи, информация и процеси, без да трябва да четете дълги ръководства. Интуитивна е, достъпна от всички програми и устройства, които използвате и просто...работи.

Ако желаете по-подробна презентация на M-Files - свържете се с нас на 02/ 818 36 63 или info.bg@fts-eu.com

 

IT мениджър

Съдействате при избора, тествате и поддържате всяка технология, която използва компанията. Много хора разчитат да направите така, че отделните системи да работят отлично заедно. От компютърни мрежи и информационна сигурност до сървърна инфраструктура, трябва да обезпечавате всичко в организацията и да се грижите за гладката и безпроблемна работа на системите. M-Files автоматизира процесите, разрешенията за достъп, така че да можете да се фокусирате върху важните проекти и задачи.

ПОЛЗИ

Изборът е ваш: да използвате съществуващите сървъри и инфраструктура като изберете M-Files on-premise, да използвате M-Files в облака чрез  Windows Azure, или да се възползвате от ползите и на дветв с хибридния вариант.

 • Бързо приемане от страна на потребителите

Най-голямото предизвикателство, когато избирате да внедрите нова софтуерна система е да накарате всички в организацията да я използват. С M-Files, реакцията на потребителите не е проблем, защото тя се адаптира към начина ви на работа. Управлявате документи, информация и процеси без да трябва да четете дълги ръководства. Интуитивна е, достъпна от всички програми и устройства, които използвате и просто...работи.

 • Защитавате съдържанието, но давате и достъп до него.

Важно е да запазвате безопасността на корпоративната информация, но и да давате правилния достъп на всеки служител в компанията до информацията, от която има нужда. Разрешенията могат да се настройват автоматично и динамично в M-Files.

 • Фокусирате се върху важните неща

Времето ви е ценно. Последното нещо, за което трябва да се притеснявате е как да управлявате задачи, които могат да бъдат изпълнени и от други хора. M-Files намалява необходимостта от участието на ИТ специалисти. Лесна е за конфигурация и е интуитивна за работа.

Финансов мениджър

Независимо дали сте в отдел Финанси, Счетоводство се натъквате на многобройни пречки, за да сте сигурни, че нещата вървят гладко. От одити до реструктуриране на задълженията през отчети, управление на ежедневните финанси – да се справите с всичко това е нелека задача. M-Files помага на организациите лесно да отговорят на финансовите регулации и разпоредби, като същевременно осигурява незабавен достъп до важни документи и информация.

ПОЛЗИ

 • По-подготвени сте за одит

Провалът при одит е изключително скъп и рискован. От критично значение е да пазите записи на всичко и да поддържате актуална финансова документация. M-Files пази историята за всяка версия на всеки документ. Можете да видите цялата история на всяко съдържание или информация в своята организация по всяко време.

 • Обработвате фактурите по-бързо

Обработката на фактури никога не е била по-лесна.  Ако извършвате обработката и придвижването на одобрението на фактурата ръчно – това е много времеемък процес, който често води до допускането на много грешки. M-Files автоматизира целият този работен процес.  По този начин знаете кой е отговорен за всяка задача в процеса, а известията или напомнянията за задачи  се изпращат автоматично.

 • Мобилно счетоводство

Управлявате задачите свързани със счетоводството в движение с помощта на M-Files мобилното приложение за iPhone, iPad, Android и Windows Phone. Преглеждате и одобрявате отчети за разходи, преглеждате фактури, и сканирате касови бележки независимо от местоположението на което сте и мобилното устройство, което използвате.

 • Управление на записи

Тъй като отговаряте за проследяването на всичко от бюджети до финансови записи, е наложителновинаги да разполагате сактуална и точна информация. M-Files услеснява тази задача, тъй като има само едно, винаги актуално копие на всеки файл.

 

Правен отдел

Дейността ви ежедневно спестява пари, време и главоболия на Вашата компания. Боравенето с всички онези дела, документи, споразумения и политики е предизвикателство. M-Files автоматизира процесите като одобрение на договорите и поддържа eDiscovery, като по този начин осигурява незабавен достъп до всяка информация, от която имате нужда.

ПОЛЗИ

 • Преоткрийте eDiscovery

Електронно съхраняваната информация (ESI) е безполезна, ако се правят компромиси с нея. M-Files помага на адвокатските фирми и на правните отдели да се справят с всичките пет eDiscovery категории: Планирай, Запази, Подготви, Прегледай, Сподели.

 • Сигурно и надеждно управление на документи

Лесно е да управляваш дела, искове и документи, когато всичко е на едно място. Правни документи, контакти и финансова информация могат да бъдат управлявани директно в  M-Files. Можете дори да споделите определен документ или информация директно с клиентите,като същевременно запазите поверителната информация.

 • Преглеждате и одобрявате договорите по-бързо

Независимо дали сте адвокатско дружество или част от правния отдел на дадена организация, да развиете своя бизнес изисква време. M-Files освобождава повече часове през деня чрез автоматизирането на процеси като управление на договорни отношения (CLM). M-Files помни кой е отговорен за всяка задача, всички напомняния се изпращат автоматично.

Оперативен мениджър

Вие отговаряте за  ежедневното функциониране на рутинни дейности в компанията. От покупките до  логистиката и администрацията, да осигурявате безпроблемната работа във всички отдели не е лека задача. M-Files помага като поставя фокуса върху организирането на информацията  и автоматизирането на бизнес процесите.

ПОЛЗИ

 • Една, единствена версия на документа

Ами, ако всички в организацията можеха да намерят правилните продуктови етикети, листи за пакетиране и други документи бързо? В M-Files всеки документ има само по една версия. Независимо какъв документ за качеството е необходим, цялата информация е актуална.

 • Управление на проекти

Да бъдеш начело на всички по време на целия проект е трудна задача. Независимо дали управлявате проекти за склад, дистрибуция или транспорт M-Files  ви дава бърз достъп до информацията, която е необходима да управлявате целия екип.

 • Автоматизирани работни потоци

Ръчното управление на ежедневните процеси не е най-правилното оползотворяване на времето. M-Files автоматизира оперативните работни потоци като одобрения на поръчки за покупки.

 • Управление на доставките

Управлението на отношенията с вашите доставчици изисква стратегическо планиране и способността да проследявате всички взаимодействия с компаниите, които доставят стоки и услуги във Вашата организация. M-Files помага да създадете по-близки и доверени взаимоотношения с ключовите доставчици , като осигурява бърз достъп до системата независимо от местоположението Ви, дори от Вашата ERP или CRM система.

Търговски мениджър

Вие осигурявате приходите на компанията. Ето защо не може да си позволите да губите време в търсене на документи и информация, които са ви нужни, за да сключите следващата сделка. M-Files гарантира, че разполагате с информация за клиента, необходимите материали, документи, оферти, които да осигурят безпроблемната ви работа.

ПОЛЗИ

 • Управление на взаимоотношенията с клиенти, доставчици, партньори

Следите всяка информация за вашите клиенти и потенциални клиенти. От документи (като оферти, email-и и фактури) до поръчки и контактни детайли, M-Files помага да извлечете максимума от своята инвестиция в CRM. Ако използвате друга CRM система? M-Files има изградени конектори към водещите CRM систем ина пазара, за да сте сигурни, че цялата важна информация е на едно място.

 • Намирате правилната информация незабавно, за да вземате по-информирани решения.

Понякога да намерите документа, който търсите в точния момент ви се струва „мисия невъзможна“. Къде беше съхранен този документ? Кой последен е редактирал документа?

Ами, ако това няма значение?

M-Files премахва хаоса на традиционното организиране в папки и файлове, а организира съдържанието на принципа „какво е“, така няма да ви се налага да помните къде е съхранена дадената информация или коя версия е последна.

 • Отчети за разходи

Никой не обича да сканира документи за разходи след командировка. В M-Files, да въведете всички свои разходи е лесно. Снимайте разходния документ със своето мобилно устройство още докато сте в командировка и съхранете в M-Files като използвате M-Files мобилното приложение и процеса по отчети на разходите се стартира автоматично.

 • Цялата информация е свързана, така се фокусирате върху повече нови неща

Комуникацията е ключова във всяка връзка и вашият бизне софтуер не прави изключение. M-Files „пасва“ идеално на вашата CRM, ERP или друга бизнес система за управление, създавайка единна точка на достъп до информацията във вашия бизнес. Това означава, че всички във вашата компания, включително и вие – можете да намирате и използвате важна информация, без значение къде е съхранена.

Маркетинг мениджър

Трябва да сте креативни и ефективни, за да генерирате продажби за своята компания. Последното нещо, за което трябва да мислите е къде да откриете някакъв документ или коя версия на прессъобщението е най-актуална. M-Files гарантира, че винаги разполагате с верния файл във всеки момент и местоположение, когато се нуждаете от него.

ПОЛЗИ

 • Намирате правилната информация незабавно, за да вземате по-информирани решения.

Понякога да намерите документа, който търсите в точния момент ви се струва „мисия невъзможна“. Къде беше съхранен този документ? Кой последен е редактирал документа?Ами, ако това няма значение? M-Files премахва хаоса на традиционното организиране в папки и файлове, а организира съдържанието на принципа „какво е“, така няма да ви се налага да помните къде е съхранена дадената информация или коя версия е последна.

 • Управление на информацията за маркетинг и рекламни материали

Малко неща са по-изнервящиот това, да откриеш, че работиш със стара, неактуална версия на документ. M-Files може да сложи известие, когато има промяна по дадени маркетинг материали. По този начин сте наясно с всички промени и актуализации по документите.

 • Споделяне и работа в екип

Споделянето на документи е изключително лесно. Независимо дали трябва да изпратите документ на някого или да работите в екип, M-Files гарантира, че всичко е актуално и организирано добре.

Мениджър Обслужване на клиенти

Вие отговаряте за това клиентите да са доволни преди, по време и след своята покупка. Това означава, че трябва да сте сигурни, че предлагате правилната услуга и поддържка колкото е възможно по-бързо, по-точно и внимателно. Това е трудно, ако не разполагате с информацията, която ви трябва на мига. M-Files осигурява незабавен достъп до документите и информацията, които ще ви помогне да постигнете още по-голямо удовлетворение на клиентите.

ПОЛЗИ

 • Намирате правилната информация незабавно, за да вземате по-информирани решения.

Понякога да намерите документа, който търсите в точния момент ви се струва „мисия невъзможна“. Къде беше съхранен този документ? Кой последен е редактирал документа?Ами, ако това няма значение? M-Files премахва хаоса на традиционното организиране в папки и файлове, а организира съдържанието на принципа „какво е“, така няма да ви се налага да помните къде е съхранена дадената информация или коя версия е последна.

 • Проследяване на бъгове и отстраняването им

Усъвършенстването на вашия продукт, процеси или бизнес операции спомага за повече щастливи клиенти. M-Files опростява процеса по отчитана на проблем и проследяването на разрешаването му.

 • Споделяне и работа в екип

Споделянето на документи в е изключително лесно. Независимо дали трябва да изпратите документ на някого или да работите в екип, M-Files гарантира, че всичко е актуално и организирано добре.

 • Защитете всичко

Важно е да пазите съдържанието си, а същевременно да знаете, че клиентите и колегите ви имат достъп до файловете и информацията, която им е нужна. M-Files управлява правата за достъп автоматично и динамично.

HR мениджър

Отговаряте за най-важния актив във вашата компания: хората. От подбора на персонал до поощренията за служителите, всички в компанията разчитат на вас. M-Files ви помага да достъпвате и управлявате документи и информация на служителите, включително годишни оценки, обучения и сертификати.

ПОЛЗИ

 • Обучение и развитие

Да управлявате и проследявате изискванията за обучения и задачите по различните тренинги, понякога може да е голямо предизвикателство. M-Files позволява да се създават задачите за обучение, да се завършват и проследяват автоматично. От ориентацията на нов служител до развитието на нови умения, целият процес по осигуряването на достатъчно квалифицирани и подготвени служители е ключово предимство за всеки бизнес.

 • Управление на информацията за служителите

Управлението на информацията за служителите е важна отговорност. M-Files е централизирано хранилище за всяка подобна информация. Контактна информация за служителите, записи, изисквания за обучение, сертификати и още много данни могат да бъдат запазвани, достъпвани, използвани, за да ви улеснят.

 • Проследяване на сертификати, квалификации

След като M-Files съхранява всеки тип информация, можете лесно да поддържате календари за изпити, статус на сертификатите и компетентностни модели.

 • Защита на лична информация

С M-Files защитата на поверителна информация за служителите е лесна - с разрешването на права за достъп само на определени хора в компанията. M-Files управлява разрешенията автоматично, като по този начин гарантира едновременно сигурност на данните и достъп за релевантните служители.

Мениджър Бизнес развитие

Вие помагате да се определи бъдещето на продуктите, процесите и услугите в организацията.  Независимо дали програмирате нови технологии или провеждате клинични изпитвания, вашият екип е определящ за бъдещото развитие на компанията. Проследяването на какво трябва да се направи, кой трябва да го направи, и кога трябва да се направи, като същевременно се спазват всички добри практики – не е лесно. M-Files автоматизира процесите, докато ви позволява незабавен достъп до цялата информация, от която се нуждаете, за да се фокусирате върху иновациите.

ПОЛЗИ

 • Намирате правилната информация незабавно, за да вземате по-информирани решения.

Понякога да намерите документа, който търсите в точния момент ви се струва „мисия невъзможна“. Къде беше съхранен този документ? Кой последен е редактирал документа?Ами, ако това няма значение? M-Files премахва хаоса на традиционното организиране в папки и файлове, а организира съдържанието на принципа „какво е“, така няма да ви се налага да помните къде е съхранена дадената информация или коя версия е последна.

 • Управление на проекти

Вие сте в златната среда, където иновациите срещат технологиите. Управлението на всички елементи по време на целия жизнен цикъл на проекта е сложно. Независимо дали управлявате развитието на даден продукт,изграждането на нови концепции или извършвате фундаментално проучване, M-Files ви дава бърз достъп до информацията, от която имате нужда за да управлявате своите проекти или екип.

 • Проследяване на бъгове и отстраняването им

Усъвършенстването на вашия продукт, процеси или бизнес операции спомага за повече щастливи клиенти. M-Files опростява процеса по отчитане на проблем и проследяването на разрешаването му.

Публична администрация

Управлението на документи и съдържание играе важна роля в организациите от публичната администрация. Необходимо да се работи в тясна връзка с други организации, като същевременно разполагате с ограничени ресурси. M-Files помага да изготвяте и обработвате информация по-ефективно. Отделете повече време за по-добро обслужване на клиентите, а по-малко време за обработката на информация и документи.

ПОЛЗИ

 • EIM (Enterprise Information Management) решения като част от оперативните дейности

Традиционно, системите за управление на документи и съдържание са отделени от управлението на информацията в организацията (EIM). Информацията се обработва чрез многобройни приложения, които не позволяват придвижването й между други организации. В M-Files, целият цикъл от създаването до архивирането се извършва в една, единствена система, като същевеременно се изпъляват всички регулаторни изисквания.

 • Съхранение на конфиденциална информация

В публичната администрация, операциите и дейностите са регулирани от конфиденциална информация. Чрез централизиране на информацията в M-Files, е много лесно да се достъпва информация, която същевременно е и защитена. Вече няма да се притеснявате за изгубени копия или срив в компютърната система, тъй като всичко съхранено в M-Files е на безопасно място. Лесно е да видите кога файлът е бил редактиран за последен път, кой е направил промените,  и дори да върнете предходната версия, ако е  необходимо.

 • Премахване на ненужните папки

Когато организациите използват много бизнес системи, важната информация може да остане изолирана в тези системи. Служителите трябва да търсят информация на различни места. M-Files безпроблемно се интегрира с другите системи в организацията и позволява цялата информация да е свързана.

 • Рай без хартиени документи

Работата с хартиени документи е неефективно и скъпо удоволствие. Информацията съхранявана на бюрото на всеки не може да се достъпи извън офиса, изисква бавна ръчна обработка и лесно може да попадне в грешните ръце. Съхранението на документи и информация в електронен вид позволява да може да се търси в цялото съдържание на документа, разполагате с индивидуални права за достъп. Спестявате от разходи за хартия, пазите природата и сте по-ефективни!

Мениджър Осигуряване на качеството

Поддържането на съответствие със стандартите и постоянството в осигуряването на качеството са най-важните ви приоритети. Ръчното проследяване на задачите и верифицирането на активностите може да е икзлючително времеемко.  M-Files  автоматизира работните потоци, като същевременно позволява на точните хора  да достъпват точната информация на момента.

ПОЛЗИ

 • Разпространете политиките и процедурите

Ами, ако всеки в организацията може да намира правилната информация бързо? В M-Files, има само една версия на всеки документ. Без значение какъв тип документ за качеството е необходим, той винаги е под контрол.

 • Автоматизирате процесите, свързани с осигуряване на качеството

Компанията  зависи от това, как съблюдавате качеството на изпълнение на дейностите и крайните продукти. Трябва да сте сигурни, че се спазват специфични процедури, но не е необходимо ръчно да управлявате ежедневните процеси. M-Files автоматизира работни потоци като контрол на промяната, обучения и др. Това означава, че можете да разчитате, че M-Files ще се адаптира към процесите и работните потоци и ще гарантира, че даден процес се следва.

 • Проследявате корективните действия

Идентифицирали сте нещо, което трябва да се промени и сте създали нова процедура. Това е чудесно. Но как доказвате, че тази процедура е внедрена? М-Files проследява и пази запис за всички изисквани дейности и задачи, за да сте сигурни, че промяната се изпълнява.

 • Намалявате регулаторните рискове

Невъзможността да се отговори на регулаторните изисквания може да бъде твърде скъпо и рисковано. Независимо дали става дума за ISO 9001,FDA 21 CFR Part 11, задачата на M-Files е да гарантира, че дейностите в компанията съответстват на стандарта. M-Files помага да се намали риска от незадоволителни одити или несъответствия като се  организира, записва, осигурява се прозрачност  и контрол в бизнеса ви.

Клиенти